omdat jullie zo aandringen.
Door: fokelyninthestates
Blijf op de hoogte en volg Fokelyn
27 November 2010 | Verenigde Staten, Crown Point
omdat al meerdere mensen vroegen waar mijn verhaalje bleef, dachtik naja moet ik er toch maar weer wat op zetten voor dat ik op reis ga. :D
nou, we hebben thanksgiving weer gehad. (groot iets hier)
daar bidden ze voor alle dingen die ze hebben, en daar zijn ze dankbaar voor... maar met thanksgiving ga je naar de familie en eet heeel veel..
kalkoen, ham, allemaal amerikaanse vette dingen. en natuulijk cake en taarten.. :D
ik ben bij Sheri(hostmom) haar familie geweest, wat 2 uur rijden is van ons huis. ik had de familie nog nooit gezien, dus dat was wel spannend.
ze heeft maar 2 zussen waarvan ze alle bij maar 1 kind hebben. dus niet zown grote familie.
ze waren heel aardig , en het eten was natuulijk heel lekker.
verder hebben we alvast lootsjes getrokken voor Christmas. dus moet er ook weer geshopt worden..
morgen ga ik lekker naar Los Angeles. ik heb woensdag huiswerk gemaakt voor de heleweek. dus als het goed is raak ik niet zo ver achterop..
na LA ben ik 4 dagen thuis. en dan ga ik met mijn Gastouders naar Florida. 'chillen on the beach' en verder niks zeggen ze . :P
nou ik schrijf weer een verhaaltje na Los Angeles, of Florida..
byee byeee (L)
24 December 2010 - 11:39
Familie Bootsma:
Hallo Fokelyn,
Vanuit een winters Sneek wensen wij je fijne Kerstdagen, een leuke jaarwisseling en een gezond 2011.
Groetjes, Jacques - Tineke - Nicole en Eric