Rein again. - Reisverslag uit Florida, Verenigde Staten van Fokelyn Brandsma - WaarBenJij.nu Rein again. - Reisverslag uit Florida, Verenigde Staten van Fokelyn Brandsma - WaarBenJij.nu

Rein again.

Door: fokelyninthestates

Blijf op de hoogte en volg Fokelyn

10 Juni 2011 | Verenigde Staten, Florida

hallo vrieden, Na dat we van fokelyn haar school defenitie afscheid hadden genomen wat haar zwaar viel.!! zijn we in vliegtuig gestapt om florida te bezoeken, naar fort lauderdale.Daar te zijn geland en de eerste nacht te hebben door gebracht in een beach hotel, hebben we een auto gehuurd en op reis gegaan naar miami en zo de key west op, dit is een lint van eilanden tot het uitterste zuid puntje van usa een soort sliert in het water. Dit was een prachtige rit van eilandje naar eiland smalle weg waar je uit eidelijk op de key west eindigd.Hier kan het niet op grote boten en massa mensen die hier vacatie vieren.De hele dag korte broek en hemd temperatuur rond de 30 graden in de zon warmer.We hebben daar op water ski-jets rond het eiland getrokken huis van winnie Opra gezien geen koffie was niet thuis.De laatste twee dagen zijn we op miami beach geweest nou hier weet je niet wat je ziet.
Echt no sky to hy boten en huizen, hotel,s je wilt het niet te geloven en iedereen houd van je hier snap er niks van.Nu zijn we terug gekeerd naar fort lauderdale om morgen vliegtuig te paken naar Mempis om zo door te vliegen naar Appleton Winsoncun waar Fokelyn en ik dan aan de bak moeten in een trukerschop waar rond de 65 mensen werken.
Hoop dat we net zoveel tips krijgen dan we gegeven hebben kan onze vacatie weer wat terug verdien worden.Hoop jullie zo een beetje indruk te hebben gegeven van hoe het hier leeft groetjes Rein en natuurlijk fokelyn.

• 16 Juni 2011 - 06:56

Hinke:

wahh, ik heb wel zin om mee te gaan. Super! een prachtige belevenis..
    geniet!

• 17 Juni 2011 - 14:11

Siena:

Leuk om te lezen!! Hoe is het in Vandyne en Oshkosh?