lang geleden..
Door: fokelyninthestates
Blijf op de hoogte en volg Fokelyn
20 Februari 2011 | Verenigde Staten, Crown Point
weer een tijd geleden dat ik wat geschreven had..
ik kom net thuis van de kerk waar ik help met het opassen van de kinderen.. vandaag heb ik geholpen met de leeftijd van 9 tot 12 maanden.. natuulijk heel vervelend, alleen maar huilen en overal aan zitten :P maar opzich wel leuk om te doen..
hier gaat alles goed, ik vermaak me nog prima en school gaat zijn gangetje.. leer elke dag weer nieuwe dingen en woorden, en begin het steeds leuker te vinden hierzo.
Ik volg hier autorij les, nog 2 weken en dan kan ik al de big test maken, en nog afrijden en dan hoop ik dat ik mijn rijbewijs heb ik een tijdje.. ik kan verder niet zo veel met mijn rijbewijs hier, omdat ik niet verzekert ben. :(
ben nu deze maand alweer 3 keer te winkelen geweest en 3 keer naar de film geweest.. dus moet mijn kleren verkopen hier voordat ik naar huis ga ofzo, want zou niet weten hoe ik het allemaal mee krijg. :P
verder blijf ik wel een beetje op de hoogte van NL.. heb internet op mijn iphone dus kan ik jullie in de gaten houden.. :D
verder weet ik niet meer zo veel te vertellen... dus tot de volgende keer
Love from the USA
21 Februari 2011 - 08:50
Alie:
Hey Fokelyn,
Wat mooi dat je je nog zo goed vermaakt daar. Je koopt alle winkels leeg begrijp ik het goed!? Toe maar! Ook je rijbewijs halen, super man dan loop je hier weer voor bij alle 18 jarigen. Als ik de foto's allemaal zie zie ik een genietende Fokelyn! Hou dat zo meid, alhoewel we ook weer uitkijken naar jou terugkomst hoor! We missen je wel een beetje bij de Brandsma's!! Gister lekker bij jou heit en mem vis gegeten Heerlijk!
Fokelyn blijf vooral genieten daar en blijf gezond.
Dikke tut van jan, sierd jelmer jan, marrit (nepal) en alie -
06 Maart 2011 - 12:21
Geertje:
Hey foo, hoop dat je je rijbewijs haalt scheelt hier weer in lessen. In augustus kun je los bij Willem . Enne niet te veel shoppen hè moeten wij zulke lege koffers meenemen als we komen.
Xxxxxx mem