eerste paar dagen
Door: fokelyninthestates
Blijf op de hoogte en volg Fokelyn
15 Augustus 2010 | Verenigde Staten, Crown Point
zo ik ben weer terug van een week NYC en ben nu in de hostfamily. veel gezien en gedaan!
times quare, en zulke dingen. en veel gewinkelt!
ben nu in mijn gastfamilie. kom net terug van de kerk.ik was zo moe dat ik daar bijna in slaap viel.ze zijn daar echt heel geloofig. vandaag hadden ze het over dat iemand zonderliefde niet iemand is.
heeeeeeelerg interesant.!
morgen gaan we naar het strand, een airplane show of zo iets. eerst met auto naar chicago en dan een half uur fietsen! tsjonge jonge.
nou schrijf wel weer eenswat.
see you later. bye bye
15 Augustus 2010 - 08:32
Laura:
goedzo! de preek ook nog in Engels. Kun je nog wat van leren, haha.
Is het leuk? Ook andere nederlanders of friezen?
Hier alles goed. Wij hebben een leuk relaxed weekje vakantie gehad.
tot de volgende x. Dikke tut fan us.!!! -
15 Augustus 2010 - 17:44
Alie :
Ha die fokelyn,
Wat leuk om wat van je te horen! Het zal eerst allemaal wel wennen zijn, maar zo te horen doe je eerst genoeg en heb je genoeg afleiding. En wat betreft de kerkdienst: gelukkig draag jij veel liefde uit en ben je zeker iemand!!
Is het leuk bij je gastgezin? Ben benieuwd naar de volgende verhalen. Fokelyn hou je taai en geniet van alle nieuwe dingen die je tegenkomt en meemaakt.
Veel liefs: jan en alie -
18 Augustus 2010 - 07:26
Dominicus:
Ha die Fokelyn,
Is de reis goed verlopen?
Dus de preek al slapend gevolgd? En dan nog zo interessant?. Knap hjer.
Hoe gaat het met je engels? Ach wat heeft je oompie weer veel vragen niet.
Eerst maar even wennen daar en dan komen die antwoorden wel.
Hier alles oke. M en ik al weer druk aan het werk. Ben nu veel avonden in atelier. Werkt lekker daar en af en toe wat aanloop gezellie.
Afgelopen weekend hebben M en ik we 'tGooi gefietst met overnachting in Hilversum. Zondag paleis Soestdijk bezocht met rondleiding. Heel leuk om te zien. Mensen zijn daar toch wel heel anders. Bon chique nageltje rood en lipjes geverfd en een overdosis aan cabrios.
No leave skat, TAKE CARE en tot het volgende verhaal.
X en groet, Martien en Dominicus -
10 September 2010 - 22:11
Eric:
Hey fokelyn
gaat alles nog beetje goed? Beetje leuk op school en soccer?
Ik heb vandaag even nieuw speeltje gekocht Ipod touch echt cool ding en ben net terug van kamp cios was gezellig alleen kut weer!spreek je snel weer xx houvanjou -
10 September 2010 - 22:12
Eric:
Hey fokelyn
gaat alles nog beetje goed? Beetje leuk op school en soccer?