al weer langer dan een maand.
Door: fokelyninthestates
Blijf op de hoogte en volg Fokelyn
20 September 2010 | Verenigde Staten, Crown Point
zoo, veel vragen om weer eens een verhaal te schrijfen, zo hier is het dan..
ben hier nou een maand en 2 weken ongeveer. school begind een beetje leuker te worden. leer wat mensen kennen. school opzich is niet het beste deel.. elke ochtend zoooo vroeg. mijn wekker gaat om 5.20 de bus komt 6.20 voor mijn huis, en ben op school om 7.10 en school start pas 7.45!
elke dag na school ga ik naar het voetbal veld. trainen tot 6 ongeveer. school eindigt om 2.45 . dus ben elke dag lang met school bezig. 3 keer per week hebben we voetbal wedstrijd. dan zijn we ongeveer rond 9 uur klaar.
vrijdag ben ik naar een bonfire geweest, waar ik eerst niet van wist wat het was.. maargoed mijn hostmom vertelde het, en klikt leuk. (feest met kampvuur) zo, ik ging daar heen en er was helemaal geen kampvuur. en mijn heleteam zou er zijn, maar de helft was er.. but al met al was het gezellig, en laat. volgende dag 9 uur weer op het voetbal veld. we hadden practice , daarna gingen we met hele team luchen. bij like a macdonals. was gezellig. daarna had ik met mijn gast moeder afgesproken om te gaan winkelen ( eindelijk) heb wat shirtjes, en broek gekocht. helemaal leuk =)
elke zaterdag of zondag moet ik mijn kamer cleanen, en mijn eigen kleren wassen. en huiswerk maken..
na dat. mocht ik rijden in de golfcar van trevor (hostdad) zoo toen heb ik een half uurtje rondgereden in de golfcaaaar.. thats fun!
tijdens het eten begon mijn hostdad over dat die blij was dat ik hier in huis wou komen, en dat ze hopen dat ik het helejaar blijf. en dat ze blij met mijn zijn. zomaar uit het niets.. en zeiden de hole time thankyou for that.. haha
en toen zei die dat ik met sheri een keer naar de kapper ga en naar de maniqure en perdiqure kon doen met Sheri op zijn kosten.. zooo lief!
dit was het wel weer.. en schrijf wel weer eens wat..
bye bye.. xx
20 September 2010 - 16:29
Krista:
Hee meid!!
Ik ben blij dat het allemaal wat leuker is daar.. ik dacht al die is binnen een maand weer terug xD Echt goed. je begin al steeds meer Nl en Engels door elkaar te type xD dat is grappig
Spreek je snel weer meid.xx -
20 September 2010 - 23:53
Alie:
He Fokelyn,
Wat mooi dat je nu wat meer gewend bent en het goed bevalt! Een druk programma hoor ik wel, genoeg te doen! Wat fijn dat het met de gastouders ook zo wederzijds klikt. He Fokelyn een fijne tijd nog daar op school, voetbal, feestjes en andere leuke dingen!
groetjes en liefs,
Alie
22 September 2010 - 14:11
Dominicus:
Hoi Fokelyn,
Nou het klinkt alsof je je al wat gesetteld hebt. Positief in elk geval.
En natuurlijk zijn host dad en mom blij met je.
Je bent ook zo'n skatsje!!!
Leuk om ook de foto's te zien van je belevenenissen en mensen die je ontmoet tijdens je verblijf.
Had gisteren al even met Renske op hyves gekeken en zie ze nu ook op "waarbenjenu".
Gisteren is Marre-leen 4 jaar geworden. Gaat nu naar groep 1. Ze was echt jarig in haar paarse feest jurk.
Hoorde van Laura dat je mem en Alina ook waren geweest.
Martien is weer aardig hersteld. Oh ja en we hebben sinds enkele dagen ons huis te koop.
Wel spannend allemaal ben benieuwd.
Nou ik stop ermee het is vandaag heerlijk weer, dus ik ga even een stuk fietsen.
Hoop snel weer een verhaal en a lot of nice pictures from usa.
A lot of big hugs for you!!!!!!!!!!!!!
Groetsies ut Ljouwert
M & D
05 Oktober 2010 - 06:48
Aepke:
Hey Fokelien,
We hebben van je vader dit adres gekregen, leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt, je hebt het daar maar druk. Zag dat je je beugel niet meer hebt, mooi man. Veel plezier en tot horens groeten, Piet Aepke Rikst en Anthe